Wonder flavours – fordi hvorfor egentlig ikke nyde sin vape smag

Hvis ikke man bruger en vape smag, som man kan lide er der to grunde. Man er enten igang med at stoppe med at vape og bruger det som en motivator. Altså man bruger en smag der er dårlig så man stopper. Eller også er man bare dum. Hvis ikke man gør det med vilje, bør man bruge at bruge de her wonder flavours. Det er en gave til din smagsløg og det giver dig dejlig nikotin.

Jeg er vild med at bruge wonder flavours

Det er faktisk noget der har ændret mit liv og min livsglæde er meget større. Det handler om at du ikke længere behøver at prøve-smage alle de forskellige smage. Hvis du gerne vil have smage, som du kan bruge med det samme uden at være bange for at du ikke kan lide dem. Det er mit svar nu. Jeg vidste aldrig om jeg skulle købe en stor portion af en bestemt smag, men det ved jeg nu. Det er nemlig lige meget for mig nu. Jeg ved lige præcis hvad jeg vil have og det er wonder flavours. Der er ikke noget så dejligt, som en god vape smag i sin væske. Jeg har sjældent været så begejstret, som jeg er for de her smage. Jeg kan slet ikke komme ned fra min sky. Hvis der er nogen som skal bruge hjælp til at komme videre med at finde de rigtige wonder flavours, vil jeg gerne hjælpe. Det er noget som ingen andre ved mere om end mig. Jeg har researchet i flere dage for at finde dem.

Wonder flavours er min livsmission

Jeg har aldrig været sikker på om jeg skulle dele mine fund med andre. Nu ser jeg anderledes på det og håber at jeg kan slippe for se folk med cigaretter, men kun vape. Det er fordi jeg er vild med vape og jeg er vild med at dele mine oplevelser med dem. Det handler nemlig om at jeg ikke kan andet end at være taknemmelig for at jeg har fundet noget jeg er vild med. Jeg er vild med vape og jeg er vild med wonder flavours. De giver en dejlig følelse i kroppen. Nu er det min mission at få så mange mennesker med til at dampe wonder flavours, istedet for at ryge cigaretter. Jeg hader cigs, fordi de lugter og forurener overalt for de er. Derudover er de heller ikke sunde.