USB hub, for dig med mange gadgets

Er du en rigtig far-type, eller kender du en der er? En far-type der samler gadgets til et hvert formål, i forhold til sin computer? Hvis du har en bærbar kan man hurtigt for opbrugt alle sine USB-inputs. Med en USB hub får du masser af nye USB-inputs ved at ofre én. Det er en win-win situation lige der.

Elsker USB hub

Jeg er en personlig elsker af USB-inputs, det kan være en lille blæser eller noget LED lys, som jeg har meget brug for, for at se sej ud… Jeg kunne i hvert fald meget godt bruge en USB hub. Det ville gøre min prioritering meget lettere. Jeg har nemlig for mange inputs til at jeg kan bruge alle på en gang. Jeg har et tastatur, mus, blæser, LED lys og mange andre seje ting. Det er dejligt at kunne bruge dem alle på en gang synes jeg. Derfor kunne jeg godt bruge en USB hub til mig selv. Måske kunne jeg godt bruge 2, men det er også kun når jeg virkelig “baller” med mine gadgets.

Men kæreste er en kedelig type når det kommer til seje gadgets. Hun har en af de nyere Macbooks og skal derfor have en transformer fra USB-C til USB 3.0 hvis hun skulle kunne bruge nogen. Derfor har hun helt valgt det fra. Det er lidt skuffende, men det er vel hendes valg.

Hvem vil du helst være

Det er nu man skal tage et valg. Vil du være ligesom den seje mig? Far-typen, der kan lege med små gadgets. Eller vil du være ligesom min kæreste, den “smarte” og “moderne” kvinde, der ikke skal bruge sådan noget pjat, fordi hun er blevet for moden til det. Jeg synes 100% at jeg er den sjovere type, men det er der selvfølgelig forskellige meninger om. Hun siger selv at hun godt kan lide en type der stadig kan have det sjovt med små himstregimser, så det er jo meget heldigt.

En USB hub, burde i hvert fald være en hverdagsting at have liggende derhjemme, til hvis nu der var problemer med noget i computeren. Det er altid godt at have en backup hjælpe til hvis uheldet er ude. Derfor kan jeg ikke sige det nok. Det er en god ide med en USB hub i hjemmet!

Dette var min analyse af en USB hub, hav det godt derude og følg med i mine næste opslag.