Trådløs gamer mus er helt sikkert den fedeste måde at game på

Jeg kan personligt ikke holde ud af være sat fast af en ledning. Det er rent pis at blive skudt, fordi man ikke kunne bevæge sig som man godt kunne tænke sig, på grund af en ledning. Det er derfor jeg har købt en trådløs gamer mus. Jeg kan love dig for at den giver gode resultater. Jeg får en meget bedre score i næsten alle mine spil – i hvert fald dem man bruger mus i.

Hvad er en trådløs gamer mus?

Det er naturligvis bare en mus til en computer, men den har ikke noget ledning. Det betyder selvfølgelig at man skal lade den op eller bruge batterier. Jeg har en der skal lades op, hvilket er en god løsning, især fordi det er en meget langtidsholdig mus. Den er super til at holde på strømmen, så der er ikke mange problemer ved det.

Det bedste ved en trådløs gamer mus er helt sikkert at man kan bruge den på mange forskellige måder. Den passer også til alle. Det gør den fordi man ofte kan styre hvor hurtig den skal være på computeren altså. Hvis man er mere tilpas ved at bruge sin mus med 1000 dpi, kan man det, men hvis man gerne vil have 2000 dpi kan man også det. Det er meget godt, fordi det er ikke alle der kan styre en hurtig mus og det er heller ikke alle der kan klare en mus der er langsom. Jeg er personlig meget glad for en hurtigt mus, da det er mere min stil. Mine venner er mere til den langsomme mus, hvilket også er meget godt til FPS spil, da det handler om at ramme plet i de spil.

En trådløs gamer mus er kun for rigtige spillere

Det er jo ikke fordi du har brug for en gaming mus hvis du ikke gamer. Det er ligesom lidt overkill, da de godt kan være lidt dyre, især hvis den også skal være trådløs. Det er derfor jeg ikke vil anbefale andre end dem der bruger lang tid på at spille at købe en sådan mus. Det ville bare ikke give mening for andre at gøre det, da det bare ikke er nødvendigt overhovedet. Jeg er ikke fan af det i hvert fald. Det er ikke fordi jeg har et kæmpe problem med det, men der er jo helt ærligt bare ikke nogen grund til det.