Pressostat? Få hjælp her

Pressostat? Bliver du ligeså forvirret som mig, når nogen nævner dette ord for dig? Jeg kan godt forstå det. Jeg blev nemlig dybt forvirret da min vvs nævnte for mig. Jeg husker jeg kiggede med store tekopper øjne på ham mens jeg tænkte i mit hoved at jeg ikke havde en ide om, hvad det var at han mente. Men så sød som min vvs mand var, forklarede han mig det selvfølgelig. Efter jeg havde fået min forklaring på hvad det var han talte om, blev jeg mere berolige end jeg have været hele dagen faktisk.

Min vaskemaskine virkede ikke?

Jeg husker tydligt at denne dag, var en sommerdag ag midt i Juni måned. jeg stod nemlig og skulle på Tinderbox. jeg havde samlet en masse tøj sammen, som jeg gerne lige ville have vasket inden jeg skulle afsted. Jeg var rigtig glad og smilende den dag. Men dette faldt hurtigt til jorden igen. For da jeg ville ud og vaske mit tøj, virkede min vaskemaskine ikke. jeg blev rigtig irriteret og vred. Jeg havde da på ingen måde råd til at skulle ud og investere i en ny vaskemaskine. Endda ikke lige inden jeg skulle afsted på festival. jeg valgte derfor at ringe til en vvs mand. Han kom heldig ret hurtigt efter et par timer. Der gik ikke længe inden han sagde ” Det er dit pressostat ” som der ikke virker som det skal. Jeg havde som sagt ingen ide om hvad han talte om. For ordet pressostat havde jeg ikke hørt før. Han forklarede mig at en pressostat sidder i vaskemaskinen og det er den som er styret af lufttrykket. Når der kommer luft mod dette pressostat er det at den går ind og lukker for kredsløbet. Dette gjorde min selvfølgelig ikke. Så det var her vi havde problemet.

Jeg købte en pressostat

Jeg skyndte mig med det samme at gå ind på nettet og bestille en pressostat, så jeg kunne få gang i min vaskemaskine hurtigst muligt. Jeg valgte at bestille min pressostat hos Vvsfittings, hvilket jeg var glad for jeg gjorde. Jeg fik ret hurtigt den med posten og jeg kunne derfor også ret hurtigt kontakte vvs manden igen. Han kom glædeligt og hjalp mig. Alt dette betød at jeg faktisk til tiden kunne nå at få vasket mit tøj som jeg ville have med. Jeg blev ret hurtigt glad igen og jeg husker at jeg en alletiders festival.