Plantekasser på hjul er blevet moderne

Skal du også være smart og moderne i din have? Med plantekasser på hjul bliver du virkelig smart og moderne i din have. Ens have kan godt gå hen og blive kedelig og uoverskuelig at være i. Især hvis der ikke er styr på ens blomster og planter. Jeg kender mange som har opgivet deres have, fordi de simpelthen ikke kan overskue at skulle ordne en masse havearbejde. Men med smarte plantekasser på hjul, bliver dit havearbejde meget enkelt, overskueligt og medgørligt.

Smarte nye plantekasser på hjul

Jeg havde godt set at min nabo havde en masse plantekasser i sin have. Jeg synes egentlig det så ret god ud. Hen over sommeren lagde jeg mærke til at samtlige naboer faktisk var begyndt at få disse her smarte og moderne plantekasser. Det som gjorde dem smarte og moderne, var at det var plantekasser på hjul. Plantekasser på hjul gør det nemt og enkelt for dig at flytte rundt på dine plantekasser, hvis du gerne vil ændre lidt i din haves indretning i ny og næ. Det som også er med til at gøre dem så smarte og moderne er at de plantekasser på hjul, har hjul som er skjulte. Du kan slet ikke se hjulene og det synes jeg er vildt smart. Jeg besluttede mig derfor at følge med strømmen ligesom mine naboer.

Det er selvfølgelig vigtigt at holde varmen under dit havearbejde. Du kan her købe nye smarte dame jakker 

Sommerfest i farverige omgivelser

Mine naboer og jeg holder hvert år til august sommerfest ude midt på vores fælles areal. Her i år kunne vi rigtig sidde og nyde hinanden dejlige haver og de dejlige farver vi hver i sær formåede at skabe i vores haver, på vores egen måde. Vi snakkede meget om de her plantekasser på hjul, som vi alle havde været glade for. Vores mænd havde egentlig også haft meget gavn af dem. For når de skulle slå græd, havde du mulighed for at flytte rundt på disse kasser. Vi synes det har gavnet vores kvarter rigtig meget og der er kommet meget mere liv og farver blandt vores huse. Det kan vi ihvertfald se hvis vi kigger ind i andres kvarter. her er der faktisk mange som bare lader deres have gro til. Det forstår vi selvfølgelig ikke. Men det er heller ikke noget vi skal blande os i. Det vigtigste er jo i princippet at vi bar er tilfreds med vores eget kvarter – og det er vi. For i vores kvarter er der fyldt med liv og glade farver i haverne. Børn der spiller fodbold om sommeren på vores fælles arealer. Vi klager ikke over noget.