Kleopatra smykker gør dig unik

Drømmer du også om en smykke serie som gør dig unik? Med de nye Kleopatra smykker gør du dig selv unik at se på. Hvem drømmer sig ikke om at skille sig ud fra mængden. Vi har en tildens til at afspejle os i andre. Især inden for modebranchen. Der er få der tør at skille sig ud i forhold til deres påklædning. Vi kan godt forstå at du synes det er grænseoverskridende. Noget du måske ikke vidste var at smykker kan være med til at skille dig ud fra mængden og få dig til at føle dig anerledes og unik i forhold til andre.

Smuk og klassisk Kleopatra serie

Vi er rigtig mange kvinder, damer og piger her på jorden, som bruger smykker. Det er derfor en oplagt mulighed at smykker skal være med til at netop du kan føle en form for tilfredshed når du træder ud af døren. Vi vil gerne have opmærksomhed og vil gerne skille os ud. Det kan nogen gange være rigtig svært at skulle skille sig ud i forhold til blandt andet tøjvalg eller hårfarve. Den nye Kleopatra serie hjælper dig godt på vej til at netop du føler dig noget særligt. Smykkerne fra Kleopatra er udført i 14 karat rødguld eller hvidguld og er isat brillantslebne diamanter. Diamanterne fra Kleopatra er alle brillantslebne. Det betyder  at diamanterne er slebet runde og har 58 facetter. Allerede her får du smykker som ikke minder om andre. Slibningen får lyset til at brydes og får dit smykke fra Kleopatra til at stråle. Din opmærksomhed opstår, hvilket er grunden til at du skal vælge disse smykker Alle Kleopatra smykker er af meget høj kvalitet, og fremstillet efter traditionelt og ædelt guldsmedehåndværk.

Jeg var glad for mit køb

Jeg læste mig frem til at denne her smukke og klassiske Kleopatra serie var udkommet. Jeg kunne godt tænke mig at få lidt mere opmærksomhed når jeg var i byen eller til en privatfest. Jeg synes jeg har haft lidt svært ved at skille mig via mit outfit, fordi jeg ikke rigtig tør at gå ud over min comfortzone. Dette er set i forhold til farver og udskæringer i tøjet. Jeg købte derfor denne serie fra Kleopatra. Jeg har været rigtig glad for mit køb. Jeg har fået en del opmærksom på de her smykker og jeg er meget positiv overrasket over hvor godt de klæder mig. I smykkekollektionen Kleopatra finder du flere varianter. Du kan få blandt andet brilliantringe, ørestikker med brillanter og hjertevedhæng med brillanter. Du kommer til at ligne en stjerne på den røde løber med disse smykker.