iPhone reparation til de forskellige iPhone brugere

Der er jo nogle Apple-fanatikere som ikke kan lide at reparere sine telefoner. Det er en slags kult-kultur, at man skal have en ødelagt iPhone skærm. Det er nemlig sådan er i den 1. verden, med vores 1. verdensproblemer, kun har mobilerne som problemer. Det er derfor at vi ikke bruger en såkaldt iPhone reparation.

iPhone reparation er skide dyr og unødvendig

Det er slet ikke vigtigt at få sin iPhone repareret. Det er nemlig fordi at du sagtens kan bruge mobilen selvom den er i stykker. Den er meget brugbar selvom skærmet er lidt ødelagt. Der er ingen forskel på indmaden. Processeren og alt det andet hurlumhej, der findes i sådan en lille mobil virker jo stadig, selvom glasset man klikker på er lidt i stykker. Så længe man stadig kan sende snaps, selvom det er i meget ringe kvalitet, skal man ikke have en iPhone reparation. Det er unødvendigt. Det er simpelthen ikke noget man behøver. Det hele er selvfølgelig teenage-pigers skyld. De har gjort det hipt, at have en ødelagt mobiltelefon. Det er fordi de altid har en ødelagt iPhone, nemlig fordi de ikke passer godt nok på deres. De har heller ikke råd til at få den lavet og det er blevet meget lettere bare at være ligeglad skærmen og siger at det er lige meget.

iPhone mod androids

Der er jo også en stor kamp mellem de satans Android fans og iPhone fans. Det betyder at der på den ene side er en masse professionelle folk = Android brugere. På den anden side er de hippe teenagers = apple fans. Android har forstået at deres mobiler gerne må blive repareret, men iPhone brugererne ikke helt er med på vognen endnu.

Man burde få en iPhone reparation, hvis ens mobil er i stykker, det er kun logisk synes jeg. Det er faktisk næsten dumt ikke at få en iPhone reparation, hvis man har pengene til at gøre det. Det er meget sjovere at bruge en god skærm, end hele tiden at få splinter i fingrene, fordi glasset falder ud.

Det er selvfølgelig kun min mening og det er ikke noget man behøver at lytte til. Jeg har dog en lillesøster med en helt smadret iPhone og når jeg prøver den, hader jeg mig liv, fordi det er så træls.

Min lillesøster er dog en teenager, så det giver jo god nok mening at den ikke bliver repareret.