Har du nogensinde tænkt på at købe en trailer brugt – det er fedt

Jeg har for ikke længe siden prøvet at købe en trailer brugt, det er nemlig en billig løsning. Jeg er en af de personer der er vilde med billige løsninger. Derfor kan jeg ikke få armene ned når jeg finder noget billigt også selv om det er en brugt ting. Armene vil bare ikke ned, det er helt skørt.

Hvad siger du til en trailer brugt? Jeg siger ja tak

Jeg er slet ikke til at få ned igen, når jeg finder en ting, som kun er brugt en lille smule. Det betyder nemlig at den ofte er så god som ny og derfor har samme værdi i brug, men ikke samme markedsværdi. Derfor får jeg en rigtig billig ting, selvom det ville have kostet meget mere at få den fra ny. Det er jeg stor fan af. Som ses i titlen er det måske temmelig ledende at jeg er kæmpe fortaler for faktisk at købe brugt. Det er ikke kun for min pengepungs skyld, men også miljøet. Det er nemlig ikke skide smart at faktisk købe en masse nye ting, da det kræver en produktion fra en maskine. Eller også skal der bruges materialer og det er ikke godt for miljøet, men det er godt for BNP’en i landet. Det er lidt af et dilemma tænker jeg faktisk.

Trailere brugte, men på den gode måde

Det er naturligvis ikke ødelagte eller fuldstændigt skrottede trailere, men skal købe. Det handler mere om nogle trailere der er i god stand og ikke brugt til at fragte flydende lava med. Bare en der er brugt et par gange til at flytte eller tage på lossepladsen med. På den måde er den stadig i god stand og på ingen måde ødelagt, men bare klar til at fragte dine ting videre med. Den er altså “ready for action” kan man sige. Det er meget godt, da det på den måde ikke kræver ekstra produktion fra nogle steder, men bare genbruger ressourcer. Det er faktisk også noget der producerer BNP for landet. Det er nemlig en form for salg af produkter, hvilket også er godt for landet. Det er dog kun, hvis du køber fra en rigtig sælger og ikke fra en privatperson. Jeg vil forresten altid anbefale at bruge en rigtig sælger, hvis der er tale om at købe en trailer brugt. Det er nemlig en sikker handel i forhold til hvis du skal argumentere med en privatperson.