Gødning er et bredt men vigtigt emne at komme omkring

Når det kommer til gødning, så finder man meget hurtigt ud af hvor mange mærker der konkurrere ude på markedet. Selvfølgelig er der lidt forskel fra mærke til mærke, men i bund og grund er der det samme ingredienser i diverse flasker, lige meget hvilket mærke man vælger at benytte. Nogle har selvfølgelig deres egen additiver og booster.

Gødning er et bredt men vigtigt emne at komme omkring

Da jeg startede med at gro, brugte jeg npk og additiv gødning fra Advanced Nutrients. Det gik også fint og jeg fik udmærket resultater med dette. Men Advanced Nutrients gødning er lidt dyrere end de andre gødningsmærker. Advanced har rigtig mange flasker og forskellige programmer man kan benytte sig af. Der er både til ”amatører” og til professionelle eller rettere sagt erfarende groer. Da jeg valgte at nu ville jeg prøve et nyt og billigere mærke, ville jeg gerne afprøve GHE. Både fordi det var billigere, men også fordi at det er super nemt at bruge. 

Du kan blive god til det med gødning

Efter at jeg havde groet med GHE i omtrent 2 år, med rigtig god succes, ville jeg gerne prøve at udfordre mig selv, ved at dyrke med organisk gødning. Jeg havde fulgt med i min kammerats brug af organisk gødning, han fik lige så gode resultater som jeg gjorde og produktet smagte en anelse bedre. 

Jeg kørte ned og købte en Trypack fra Biobizz og jeg har faktisk brugt det lige siden, det er super nemt at bruge og til overkommelige priser. Husk at ingen mærker er bedre end andre hvis du altså spørg mig, der er bare forskel på hvilket mærke der bedst for en selv og sine behov. 

Vækstlys kan også være med til at gøre en stor forskel – læs mere her!